top of page
_edited.jpg

Over mij

“Ik heb mijn leven veranderd en ik kan jou helpen om hetzelfde te doen.”

 

Ik ben Isabelle. Forty-something, mama van vier. Ik ben een fervente taalliefhebber, ik sta al eens graag op de dansvloer en ik heb meer dan 20 jaar ervaring in HR en finance. Een tijdje geleden heb ik op werkvlak beslist om een andere richting uit te gaan. Zonder in het diepe te springen, maar door te luisteren naar mijn buikgevoel en door kleine, voorzichtige stappen te nemen. Ik geloof dat je op je eigen tempo veranderingen kan maken in je leven. Ik ben het levende bewijs.

 

Als coach geef ik jouw mind graag een krachtige work-out.”

 

Sinds 2020 ben ik loopbaan en kindercoach, gespecialiseerd in veerkracht en emoties.

Ik ben ervan overtuigd dat je gedachten zelf kan vormen en dat je ‘positief denken’ kan trainen. Als coach help ik graag om jouw mind een krachtige work-out te geven.

 

“Samen brengen we jouw motor weer op gang en je leert om in de toekomst beter te schakelen.”

 

Warm, ondernemend, confronterend en dynamisch. Dat ben ik, zo is mijn methode.

Ik richt me op mensen die problemen in de ogen durven kijken en deze ook willen aanpakken. Ik help hen om hun situatie te evalueren, om gevoelens te benoemen, om beter te leren communiceren, om grenzen af te bakenen en om zich eventueel te heroriënteren en te herstarten. Samen brengen we jouw motor weer op gang en je leert om in de toekomst beter te schakelen.

 

“Iedereen heeft er baat bij om stil te staan bij de weg die men inslaat.”

 

Mensen doen vaak voortdurend voort, zonder stil te staan bij de richting die ze uitgaan. Iedereen heeft er baat bij om eens een pauze te nemen, om te reflecteren: maakt dit mij gelukkig? Is dit de weg die ik wil bewandelen? Wat wil ik, los van wat anderen verwachten? Mijn sessies zijn een vorm van zelfzorg.

Ik beloof niet dat jij straks de perfecte job krijgt, maar ik garandeer dat je na enkele sessies alles helderder ziet, aanvoelt welke richting je uit moet en een grote stap zet naar de beste versie van jezelf.

foto isabelle 1.jpg
ICF label.PNG

Tot snel!

Isabelle

Certificaten en opleidingen

-Professional Certified Coach erkend door ICF

-Integrale professionele coach

-Loopbaancoach 

-Stress & burnout coach 

-Relaxatiecoach

-Kinder- en jongeren coach 

-Studiecoach

-Emotionele intelligentie coach

-Veerkracht coach volgens het Friends Resilience programma

-Bachelor gezinswetenschappen in opleiding

-Actief als coach sinds 2020

bottom of page